My Cart

Close

Scrolling Text Heading #1

learn more

Scrolling Text Heading #2

learn more

Scrolling Text Heading #3

learn more

Scrolling Text Heading #4

learn more

Personvern

Innledning
Nettstedet tlynn.no eies og drives av Tove Flaat.
Når tar i bruk nettstedet, samtykker du til vilkårene og denne personvernerklæringen.
 
Om vår personvernerklæring
Vi tar ditt personvern alvorlig og er opptatt av at du skal ha tillit til oss. Her får du informasjon om hvordan vi samler opplysninger om deg og hvordan vi bruker denne. Personopplysninger kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og handle historikk.
Vi behandler dine personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlovgivning. Datatilsynet fører tilsyn på at loven overholdes.
Har du spørsmål til hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss på kontakt@tlynn.no


Nettstedet tlynn.no
På vår nettside får du informasjon om våre tjenester og produkter. Ved å benytte våre tjenester må du oppgi ditt navn, adresse, gyldig e-postadresse og mobilnummer. Du trenger ikke å bli medlem av vår kundeklubb for å handle hos oss på nett.  


Hvilke opplysninger samler vi inn?
Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside, slik som tlynn.no. Når du bruker våre tjenester, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss.


 
Kontaktopplysninger du selv gir oss
Når du registrerer deg hos oss, må du oppgi navn, norsk mobilnummer og gyldig e-post adresse. Ved bestilling av varer på tlynn.no må du i tillegg oppgi din adresse. Opplysningene lagres av oss.
 
Bruk av opplysninger
Vi bruker personopplysninger om deg til følgende formål:
 
For å levere tjenestene våre
Vi trenger personopplysninger for at du skal kunne logge inn på våre sider og betale for våre tjenester. Sensitiv informasjon lagres ikke. 
 
   
Om deling av personopplysninger
Vi deler kun personopplysninger med tredjeparter der det er nødvendig. Blant annet bruker vi Posten for frakt av varere. De trenger noen opplysninger for å kunne levere varene hjem til deg. 
Ditt kortnummer oppbevares ikke av oss. Ved kortbetaling samtykker du til vår samarbeidspartner Stripe sine vilkår. 


Samarbeidspartnere:  
MailChimp:
Vi bruke Mailchimp til å sende ut nyhetsbrev til de som er påmeldt kundeklubben
 
Google:
Brukes for å analysere atferd og handelsprosess.
 
Dine rettigheter
Dersom du ønsker innsyn i personopplysninger vi har lagret, eller endre/slette informasjon kan du kontakte oss på kontakt@tlynn.no
 
Kontaktinformasjon
Hvis du har noen spørsmål kan du når som helst kontakte oss på:
Telefon: 941 28 625 (i butikken åpningstider)
E-post: kontakt@tlynn.no
Web:   www.tlynn.no