Min handlekurv

Lukk

Om T.Lynn

Litt historie.. 

 

16 år gammel reiste hun alene til København for å gjøre innkjøp til farens klesbutikk og tre år senere i 1977 startet Tove Lynn sin første klesbutikk i Tollbodgata 19 - ved butikknavnet NO´19.

 

Her var hun blant annet den første som tok inn Levis - den berømte ’ola buksa’ - til Sør-Norge og Kristiansand. Og allerede da skulle innkjøpene hennes vise seg å være en betydelig suksessfaktor for driften og reisen videre i motebransjen.

 

 

I 1985 flyttet hun ned 'et kvartal' og åpnet butikken Penny Lane i Dronningensgate 20 som hun etter 11 gode år solgte for å være hjemme noen år med sine to døtre. Butikkdrift var en godt innarbeidet livsstil for Tove, så det tok ikke mange årene før hun ville åpne butikk igjen.

Med hennes helt spesielle 'drive' og evne til å se markedet og kundens behov, åpnet hun i februar 2002 dørene til T.Lynn som i dag er en av byens ledende enkeltstående klesbutikk.

Gode innkjøp står ikke alene for å kunne drive T.Lynn, men det går hånd i hanske med kundeservice - Noe T.Lynn har stort fokus på, både i og utenfor butikklokalene. De ansatte strekker seg langt for å gjøre kunden fornøyd og for å gi 'det lille ekstra' til kunden.

T.Lynn mener kundene fortjener en service og et varetilbud fra øverste hylle, og det arbeides hardt for å tilpasse kundens behov og ønsker, samtidig som butikken er tro mot konseptet og visjonen:

Vi tilbyr klær for kvalitetsbevisste damer til en rettferdig pris, med et sofistikert vareutvalg og personlig kundeservice.