Desember

Tenk at det allerede er 2. desember, og bare 23 dager til jul. Har du fått tak i kjolen til julaften? Nyttårsaften? Julebordet? Vi har mange lekre godsaker i butikken, og hjelper deg gladelig med å finne den perfekte kjolen! 

Vi har hatt en liten photoshoot hos Hansen og co i forrige uke. Der fikk vi låne mange accessories, slik at vi kom i skikkelig julestemning! For en butikk! 

Disse lekre kjolene, og mye mer har vi å tilby. Tove, Elisabeth, Møyfrid og Annette viser frem mange av julens favoritter! 

Dette feminine gull skjørtet er fra Baum Pfergarten er kjempe stilig sammen med en sort stram turtleneck genser, som denne fra GANT. Skjørtet et innsvingt i livet, og får frem midjen. Sammen med noen fine pumps, så er du klar for en hver fest!
Vi elsker kombinasjonen!

Elisabeth i lekker kjole fra Ricco Vero. Den er tettsittende og lang. Man får en nydelig fasong i denne. Detaljene på skuldrene er kjempe flotte! 

Møyfrid i nydelig kjole fra Baum Pferdgarten. Samme stoff som i skjørtet lengre oppe. Kjolen er i knelengde og har en fin innsvingning i livet. Armlengden er rålekker! 

Denne kjolen er virkelig en favoritt! Sjekk den flott draperingen og den åpne ryggen. Kjolen finnes i både sort og grønn. 

Denne lekkerheten er fra Ricco Vero. 

WOW! For noen detaljer! Vi elsker den! For en detalj rundt halsen med perler, og åpningen foran og bak. Denne er jo virkelig et must. Kjolen er fra Ricco Vero. 

 

Du er hjertelig velkommen til en hyggelig julehandel :) 

Vinteren er ankommet!

For ei deilig uke vi hadde med  så masse snø! Da er det fantastisk å kunne pakke seg inn i alle mulige deilige, varme plagg. Og kanskje spesielt denne flotte parkasen fra Fleischer Couture, og de herlige ullplaggene fra Beck Söndergaard og Gert´s of Oslo. 

Vi har fått inn en mengde flotte plagg i butikken, og gleder oss til å vise dere. 

Blant annet denne skjorten Annette har på seg fra GANT. Oxford Jersey skjorten er myk og ledig, og er i 100% bomull. Den finnes i flere farger(lyserosa og hvit). Dette er en slim model, som får frem midjen i kvinnens kropp. 

College genseren vi valgte å ta over skjorten er også fra GANT. Vi synes kombinasjonen av skjorten og genseren er fin da det ble kontraster med mørk og lys blåfarge. Genseren har en rund hals, og er i en blanding av bomull og polyester. Den har også et GANT preget design på brystet, og samtidig et klassiskt utseende. Vi synes genseren er kjempe fin, og passer fin til hverdags og som chillegenser. 

 

Annette er kledd i : 

Parkas - Fleischer Couture
Skjerf - Beck Söndergaard
Lue - Gerts of Oslo
Blå skjorte - GANT
Blå college genser - GANT
Sko - UGG

 

Parkasen er fra Fleischer Couture og er i en lekker grønnfarge. Parkasen er utstyrt med to lommer foran, og er i et vannavstøtende stoff. Det er reinsdyrskinn på skuldrene og dunet i jakken er av gås. Man kan regulere midjen og bunnen av jakken ved å dra i et strikk om man ønsker den stram eller slakk. Det er også pulsvarmere med hull til tommelen. 
Vi synes jakken er råkul! Og passer perfekt til hverdagsantrekket, og de kjølige dagene. 

Dette skjerfet er utrolig mykt og soft, og er laget i 100% ull. Beck Söndergaard har utrolig mange flott skjerf, og vi digger dem! Dette gjør at det varmer veldig godt. Man kan knytte det slik i halsen, eller man kan også bruke det som et sjal over en tynn genser. 

Luen er fra Gerts of Oslo som er et norsk merke. Luen er laget i 100% kasjmir, og har et søt og klassisk utseende. 

Disse skoene er jo nesten som å gå på tøfler, utrolig komfortable. De har deilig saueskinn inni, og dekket med lammeskinn utenpå. UGG er flinke til å lage varme sko, og man kan ikke finne noen sko som er mer behagelige på enn disse. 

Du er hjertelig velkommen til oss :) 

Fleischer Coutour

Vinterens must have! Ååh dunjakken fra Fleischer Couture er bare så nydelig! Designet på ytterjakken er klassisk og enkel, vi elsker den! Den har et flott snitt, som fremmer femininiteten hos kvinner. Dette er også noe Fleischer Couture vil fremme i tøyet deres, samtidig som de ønsker et klassisk og pent utseende.  Målet deres er å designe tøy som får deg til å holde deg varm og god i kulden. 

Fleicher Couture designer vinterklær for kvinner i en unik høy kvalitet, av materialer som blant annet merinoull, silke, baby alpakka, kasjmir og gåsedun. 

Jakken vi viser her på bildet heter "Downcoat with alpacka".
Farge : Dark Blue
Alpakka pels : Black
Vi har den også inne i sort med sort alpakka pels. 

Ytterjakken er tettpakket med gåsedun og er myk og behagelig på. Jakken har også et vannavstøtende ytterlag, slik at man ikke blir våt. Noe som virkelig er en fordel for oss i norden med mye snø og slaps. 
I enden av armene er det pulsvarmere med hull for tommelen. Dette hjelper masse på å ikke slippe snø og kulde inn, og hjelper slik at man holder varmen på hendene. 

Pelsen rundet hetten er laget i alpakka, og utrolig myk og deilig. Vi elsker kontrastene av blått og sort. Noe som virkelig er hot i disse dager! 
 

Pernille: 

Dunjakke - Fleischer Couture 6999,-
Bluse - GANT 1399,-
Skinnbukse - MOS MOSH 3500,-

Vi på T. Lynn ønsker deg hjertelig velkommen! 

Høstens nyheter

Høsten er for fult i gang, og vi har nå fått inn en mengde lekre høstplagg. Her er noen av godbitene vi vil dele med dere. 

Kåpen fra RICCOVERO  er en av våre absolutt favoritter denne høsten. Dette er en oversized kåpe i fuskepels. Den har en rett passform, med store lommer. Vi synes kåpen er både feminin og røff, og passer derfor perfekt til både fest og hverdagsantrekk. Kåpen er nydelig og myk i stoffet, og perfekt nå i høst. 

Turtelneck genseren fra MOS MOSH er et must denne høsten. Genseren er laget av 95% ull og 5% kashmir, og er svært behagelig på. Passformen på toppen er slim, og den har gull i enden på armene. Toppen kan kombineres med både bukser og skjørt, og man kan style det opp og ned ved smykker og sjal. 

Det mønstrede sjalet fra BECK SÖNDERGAARD elsker vi! Det er handlaget i 100% silke, dette gjør sjalet utrolig mykt og glatt. Mønsteret er fantastisk, og vi digger sjalet! Dette kan man bruke ved å legge det over skuldrene, eller knytte det i halsen. Kombinasjonen av farger elsker vi!! 

 

Annette kledd i: 

Sjal - BECK SÖNDERGAARD 999,-
Kåpe - RICCOVERO 3499,-
Bukse - PIESZAK 1799,-
Topp - MOS MOSH 999,-
Sko - GANT 2000,-

 

Vi på T. Lynn ønsker deg hjertelig velkommen!