Vi åpner ny butikk!

ENDELIG - sier vi:

T Lynn2018.jpg

Etter 16 år i våre nåværende lokaler i Nr. 22, var det på tide med en forandring. Vi trives godt i lokalene våre, men det var mye som trengte en 'virkelig god og hjelpende hånd'. Listen ble lang på ting som måtte gjøres, og med ønsket om mer plass i tillegg, ble valget lett: vi må flytte! Vi er jo veldig glad i Dronningensgate og på dette tidspunkt ble det ledig lokaler i Nr. 12, så vi satte i gang planlegging av butikk nr. 3 i nevnte ‘gade’:) 

Vi er opptatt av å levere et raust, eksklusivt og spennende tilbud til våre kunder og byen vår, så vi har derfor tatt inn en del nye merker til den nye butikken som kommer fortløpende til våren og høsten. Vi gleder oss SÅ til å vise dere nyhetene fra alle våre fantastiske merker! 

Vi har opprettet et arrangement på Facebook til åpningshelgen vår som er 02 - 03 mars. Du finner det her og håper vi ser deg! 

Ønsker du å bli invitert til åpningsfesten, må du bli medlem i vår kundeklubb for å få invitasjon. Dette gjør du her

Snart er gulvet lagt og innredningen skal straks bygges! Følg oss på instagram @tlynnkrs for oppdateringer, nyheter og god stemning😄

IMG_0023.JPG