HIPP HURRA

HIPP HIPP! HURRA HURRA HURRA! 

Endelig er det snart 17.mai, og vi gleder oss vilt! Norges nasjonaldag må feires med pomp og prakt! Og vi på T.LYNN har plukket ut en rekke kjoler som er perfekt til dagens feiring! 

Vi åpner med denne lekre svingkjolen fra Marc Cain. Den er helt rå! 
Kjolen har et lekkert blomster mønster og finnes i en midnattsblå farge. Den er innsvinget i livet og er virkelig en feminin kjole. Selskapskjolen er produsert med en høy elastisitet for å gi kjolen en unik bærekomfort. Kjolen er utstyrt med en glidelås på ryggen, sidelommer og et elastisk belte i livet for å markere midjen. Dette er virkelig en favoritt! Og fargene passer perfekt sammen med det norske flagg !! HURRA!! 

17mai
17mai
17mai
17mai

Pris på kjolen: 2999,-

 

Neste kjole er er fra RICCO VERO. Vi elsker den åpne v-utringningen i ryggen og fargekombinasjonen med klare kontraster av hvitt, brunt og blå nyanser. Kjolen er knelang og har korte kimono-armer. Den har en rett passform med et innsvinget snitt i midjen. Kjolen er helforet og er utstyrt med en usynlig glidelås i ryggen. Dette er en nydelig selskapskjole som passer til festlige anledninger. Vi svinger flagget høyt for denne kjolen! 

17mai
17mai
17mai

Prisen på kjolen: 2299,- 

 

Tredje kjole vi har plukket ut er denne lekre saken fra Gant. Den er figursydd og har en skjult glidelås bak i ryggen. Denne søte hvite feminine kjolen har god stretch i seg, og er behagelig på. Kombinasjonen med ponchoen og kjolen var perfekt! Blått og hvitt er kjempe lekkert sammen, og kjolen og ponchoen slår virkelig an sammen med det norske flagg. 

Ponchoen er laget i 100% cashmere. Den er deilig og myk og varmer godt. Den passer perfekt både til hverdags og fest. Og gjør seg virkelig over en lett sommerkjole på litt kjøligere kvelder. 

 

17mai
17mai

Prisen på kjolen: 1699,-
Prisen på poncho: 3500,-

 

Vi på T.LYNN håper alle får en super fin feiring! 

Gratulerer med dagen på forskudd! 
HIPP HIPP! HURRA HURRA HURRA