Mickey mus sko

Sjekk hva vi har fått i butikken!! Nye sko fra MOA!! Med Mickey mus på.. 

Disse skoene er bare råkule! Vi har nylig fått de inn i butikken!! Skoene finnes i både hvitt og i sølv, og vi har alle størrelser!

De er super kule og vi har allerede sett at de er svært populær på nettet! Så dette er vi veldig heldige med å ha fått i butikken! :D Skoene passer perfekt til slengbukser, og korte jeans. Vi har stylet de med skjørt og vanlig jeans. Man kan egentlig bruke de til alt mulig. Det er bare å style dem slik man ønsker. 

Skoene er produsert av MOA, Master of Arts. Skoene er produsert i skinn med broderte Mickey Mus hoder på. Skoen er rund i tåen, og er behagelige på. Til de hvite skinn skoene følger det med både hvite og røde lisser. Prisen på skoene er 1899,-

Mickey mus skoene har også en søt detalj bak på helen, der man ser bakhode på Mickey. 

Kom gjerne innom for en titt! Gleder oss til å hjelpe deg :D