Vårens "must" bukse!

Eeelsker denne jeansen! Er den ikke helt råkul? 
Vi har hvert fall lagt vår elsk på denne jeansen fra Pieszak. Den er super stilig og utrolig behagelig på. 

Buksen er i lys dongeri, og har en god stretch i seg. Passformen er fin og jeansen er behagelig. Det som gjør jeansen unik er at den er klippet av på leggen og er i en trekvart lengde. I enden av benene har den en sleng i seg, som bare gjør jeansen helt perfekt! 

Jeansen fra Pieszak er et virkelig must denne våren. Flere instagrammere har lignende jeans, så denne er et kupp om man får tak i den! Prisen på jeansen er 1599,-

Vi har stylet Pieszak jeansen med noen kule hvite sneakers fra GANT, prisen er 1299,-. Dette gjorde antrekket hverdagslig og gav den en avslappet look. Man kan også style jeansen med noen kule boots med litt høy hel, eller noen stilige platåsko, blant annet de fra superga. 

Denne nydelige toppen er fra det danske merket Baum und Pferdgarten. Denne har vi også lagt vår elsk på. Er det rart? Se de lekre blondene, og ikke minst blondene i halsen. Blusen fra Baum und Pferdgarten har flere søte blonde-detaljer på, og armene har en slags sleng i enden. Bak på blusen er det knepping langs hele ryggen. 

Vi har stylet blusen til vårens jeans, slik at det blir et hverdagslig antrekk. Man kan også bruke blusen til en sort jeans eller til et dongeriskjørt. 

Her har vi et bilde med og uten skjerf i håret. Skjerfet er fra GANT, og er i 100% silke. Man kan blant annet bruke det til slik vi har gjort på bildet, eller knytte det i halsen. Prisen på blusen er 1399,- og silkeskjerfet 999,-

Vårens nyheter strømmer på i butikken, og vi gleder oss til å vise det frem til dere. 
Kom gjerne innom for å ta en titt :) 

Hilsen jentene på T.LYNN