Pastellrosa

Vi har fått inn så mye fint vårtøy, at vi holder på å sprekke. Mange deilige pastell farger. Et av vårens virkelig must! 

Silkeskjerfet fra Baum Pferdgarten er rålekkert!! Skjerfet er laget i 100% silke, og er prydet av blomster print. Vi eeelsker skjerfet, og det kan brukes til så mangt. Vi har brukt det som hårbånd på bildene, men kan fint knyttes i halsen eller legges over skuldrene. Skjerfet er i delikate og duse farger som blått, rosa, lyseblått, gult og litt grønt. Silkeskjerfet kan kombineres med mange farger, og det er så genialt. 

I denne photoshooten kombinerte vi silkeskjerfet med en pastell farget genser i rosa fra dear dharma. Den perlestrikkede genseren er laget i mohair. Den er lett og god, og passer perfekt til å ha en skjorte over. Det er lekkert å bruke den til å knytte over skuldrene også, til de sene sommerkveldene. Vi har kombinert genseren med en jeans fra MOSMOSH, men man kan også ta den over en kjole for å gjøre den røffere for eksempel. 

Jeansen fra MOSMOSH sitter super fint, og er fin i passformen. Den er myk og behagelig, og det gjør seg veldig med strasset som er ved lommene. Detaljene på buksen, gjør buksen feminin og lekker. Samtidig røff med de "hullene" på buksen. Vi har fått inn mange super hotte bukser, så det er bare å komme å ta en titt :) 

Antrekk: 
Rosa genser - DEAR DHARMA
Pris 1199,-
Skjerf - Baum Pferdgarten
Pris 899,-
Jeans med strass - MOS MOSH
Pris 1299,-

Vi på T.Lynn ønsker deg hjertelig velkommen til en hyggelig handel! Og til alle mammaer, gratulerer med morsdagen til søndag <3