Gavetips!

Julen nærmer seg med stormskritt! Har du funnet alle gavene? Hvis ikke, så har vi en hel masse lekre saker til fruen, kjæresten, søster, datter og bestemor, eller kanskje til deg selv?! 

Disse deilige sokkene fra fleischer couture er laget i 80% ull, 15% nylon og 5% spandex. Ullsokkene kan du få i sort, hvitt og grått. Disse er utrolig deilige og myke, og vi elsker dem. De koster bare 399,- og er perfekte nå i vinterkulden, og man bare vil pakke på seg de deiligste plagg og sitte foran peisen. 

For ikke å snakke om tøflene fra UGG. De er pakket med ull og er mye og behagelige på. Tøflene inneholder 100% ekte lam og sau ull. De er foret med semsket saueskinn utenpå. 

Pysj - Lexington kr 995,-
Tøfler - UGG
Ullsokker - Fleischer Couture kr 399,-
 

Pysjen fra Lexington er laget i flanell. Nattkjolen er som er skjorte som rekker til rett over knærne. Flanell stoffet er mykt og soft, og gir en god varme. 

Denne lekre navy blue skjorten er også fra lexington. Skjorten er laget i tencel veve, dette gjør at skjroten får et silkeaktig preg, som gjøre det myk og deilig. Fargeteknikken som er brukt vil gi skjorten et vintageaktig utseende etterhvert som skjorten blir brukt. Skjorten er meget fin til sort bukse som til blå jeans, og man kan bruke den under gensere, slik som vi har gjort på bildet under. 

Vi har også en lekker veske i buffalo skinn fra lexington. Denne er stor og romslig, og man får med seg det meste. Fargen er i en fin brun skinnfarge, som passer til alt.

Nydelig genser laget i 100% bomull, men et lekkert print av lexington sin logo. Vi syntes genseren var utrolig fin med skjorten fra lexington under. Dette er et perfekt hverdagsantrekk! 

Vi har også matchende luer i både blått, grått og beige. Vi har laget noen sett som passer sammen i farger og nyanser.
 

Blå skjorte fra Lexington - 1495,-
Beige genser fra Lexington - 1495,-
Skinnveske fra Lexington - 2795,-
Lue fra Lexington - 695,-
Beige hansker fra GANT - 699,-
Nøkkelring i pels - 599,-
Votter fra UGG - 
Begge skjerfene er fra Becksöndergaard - 899,-
 

Vi hjelper deg mer enn gjerne til å finne en passende gave til henne :) 
Velkommen til en hyggelig handel!