Desember

Tenk at det allerede er 2. desember, og bare 23 dager til jul. Har du fått tak i kjolen til julaften? Nyttårsaften? Julebordet? Vi har mange lekre godsaker i butikken, og hjelper deg gladelig med å finne den perfekte kjolen! 

Vi har hatt en liten photoshoot hos Hansen og co i forrige uke. Der fikk vi låne mange accessories, slik at vi kom i skikkelig julestemning! For en butikk! 

Disse lekre kjolene, og mye mer har vi å tilby. Tove, Elisabeth, Møyfrid og Annette viser frem mange av julens favoritter! 

Dette feminine gull skjørtet er fra Baum Pfergarten er kjempe stilig sammen med en sort stram turtleneck genser, som denne fra GANT. Skjørtet et innsvingt i livet, og får frem midjen. Sammen med noen fine pumps, så er du klar for en hver fest!
Vi elsker kombinasjonen!

Elisabeth i lekker kjole fra Ricco Vero. Den er tettsittende og lang. Man får en nydelig fasong i denne. Detaljene på skuldrene er kjempe flotte! 

Møyfrid i nydelig kjole fra Baum Pferdgarten. Samme stoff som i skjørtet lengre oppe. Kjolen er i knelengde og har en fin innsvingning i livet. Armlengden er rålekker! 

Denne kjolen er virkelig en favoritt! Sjekk den flott draperingen og den åpne ryggen. Kjolen finnes i både sort og grønn. 

Denne lekkerheten er fra Ricco Vero. 

WOW! For noen detaljer! Vi elsker den! For en detalj rundt halsen med perler, og åpningen foran og bak. Denne er jo virkelig et must. Kjolen er fra Ricco Vero. 

 

Du er hjertelig velkommen til en hyggelig julehandel :)