Fleischer Coutour

Vinterens must have! Ååh dunjakken fra Fleischer Couture er bare så nydelig! Designet på ytterjakken er klassisk og enkel, vi elsker den! Den har et flott snitt, som fremmer femininiteten hos kvinner. Dette er også noe Fleischer Couture vil fremme i tøyet deres, samtidig som de ønsker et klassisk og pent utseende.  Målet deres er å designe tøy som får deg til å holde deg varm og god i kulden. 

Fleicher Couture designer vinterklær for kvinner i en unik høy kvalitet, av materialer som blant annet merinoull, silke, baby alpakka, kasjmir og gåsedun. 

Jakken vi viser her på bildet heter "Downcoat with alpacka".
Farge : Dark Blue
Alpakka pels : Black
Vi har den også inne i sort med sort alpakka pels. 

Ytterjakken er tettpakket med gåsedun og er myk og behagelig på. Jakken har også et vannavstøtende ytterlag, slik at man ikke blir våt. Noe som virkelig er en fordel for oss i norden med mye snø og slaps. 
I enden av armene er det pulsvarmere med hull for tommelen. Dette hjelper masse på å ikke slippe snø og kulde inn, og hjelper slik at man holder varmen på hendene. 

Pelsen rundet hetten er laget i alpakka, og utrolig myk og deilig. Vi elsker kontrastene av blått og sort. Noe som virkelig er hot i disse dager! 
 

Pernille: 

Dunjakke - Fleischer Couture 6999,-
Bluse - GANT 1399,-
Skinnbukse - MOS MOSH 3500,-

Vi på T. Lynn ønsker deg hjertelig velkommen!