Vinteren er ankommet!

For ei deilig uke vi hadde med  så masse snø! Da er det fantastisk å kunne pakke seg inn i alle mulige deilige, varme plagg. Og kanskje spesielt denne flotte parkasen fra Fleischer Couture, og de herlige ullplaggene fra Beck Söndergaard og Gert´s of Oslo. 

Vi har fått inn en mengde flotte plagg i butikken, og gleder oss til å vise dere. 

Blant annet denne skjorten Annette har på seg fra GANT. Oxford Jersey skjorten er myk og ledig, og er i 100% bomull. Den finnes i flere farger(lyserosa og hvit). Dette er en slim model, som får frem midjen i kvinnens kropp. 

College genseren vi valgte å ta over skjorten er også fra GANT. Vi synes kombinasjonen av skjorten og genseren er fin da det ble kontraster med mørk og lys blåfarge. Genseren har en rund hals, og er i en blanding av bomull og polyester. Den har også et GANT preget design på brystet, og samtidig et klassiskt utseende. Vi synes genseren er kjempe fin, og passer fin til hverdags og som chillegenser. 

 

Annette er kledd i : 

Parkas - Fleischer Couture
Skjerf - Beck Söndergaard
Lue - Gerts of Oslo
Blå skjorte - GANT
Blå college genser - GANT
Sko - UGG

 

Parkasen er fra Fleischer Couture og er i en lekker grønnfarge. Parkasen er utstyrt med to lommer foran, og er i et vannavstøtende stoff. Det er reinsdyrskinn på skuldrene og dunet i jakken er av gås. Man kan regulere midjen og bunnen av jakken ved å dra i et strikk om man ønsker den stram eller slakk. Det er også pulsvarmere med hull til tommelen. 
Vi synes jakken er råkul! Og passer perfekt til hverdagsantrekket, og de kjølige dagene. 

Dette skjerfet er utrolig mykt og soft, og er laget i 100% ull. Beck Söndergaard har utrolig mange flott skjerf, og vi digger dem! Dette gjør at det varmer veldig godt. Man kan knytte det slik i halsen, eller man kan også bruke det som et sjal over en tynn genser. 

Luen er fra Gerts of Oslo som er et norsk merke. Luen er laget i 100% kasjmir, og har et søt og klassisk utseende. 

Disse skoene er jo nesten som å gå på tøfler, utrolig komfortable. De har deilig saueskinn inni, og dekket med lammeskinn utenpå. UGG er flinke til å lage varme sko, og man kan ikke finne noen sko som er mer behagelige på enn disse. 

Du er hjertelig velkommen til oss :)