Høstens nyheter

Høsten er for fult i gang, og vi har nå fått inn en mengde lekre høstplagg. Her er noen av godbitene vi vil dele med dere. 

Kåpen fra RICCOVERO  er en av våre absolutt favoritter denne høsten. Dette er en oversized kåpe i fuskepels. Den har en rett passform, med store lommer. Vi synes kåpen er både feminin og røff, og passer derfor perfekt til både fest og hverdagsantrekk. Kåpen er nydelig og myk i stoffet, og perfekt nå i høst. 

Turtelneck genseren fra MOS MOSH er et must denne høsten. Genseren er laget av 95% ull og 5% kashmir, og er svært behagelig på. Passformen på toppen er slim, og den har gull i enden på armene. Toppen kan kombineres med både bukser og skjørt, og man kan style det opp og ned ved smykker og sjal. 

Det mønstrede sjalet fra BECK SÖNDERGAARD elsker vi! Det er handlaget i 100% silke, dette gjør sjalet utrolig mykt og glatt. Mønsteret er fantastisk, og vi digger sjalet! Dette kan man bruke ved å legge det over skuldrene, eller knytte det i halsen. Kombinasjonen av farger elsker vi!! 

 

Annette kledd i: 

Sjal - BECK SÖNDERGAARD 999,-
Kåpe - RICCOVERO 3499,-
Bukse - PIESZAK 1799,-
Topp - MOS MOSH 999,-
Sko - GANT 2000,-

 

Vi på T. Lynn ønsker deg hjertelig velkommen!